Uppskattar du det du läser på LarsIvarsson.se? Det hoppas jag att du gör. Jag hoppas också att du ser att det finns mer tanke, skarpsinne, objektivitet och insikt i det som skrivs här än vad som är vanligt både inom bloggvärlden och i media i stort. Naturligtvis speglar en blogg skribentens åsikter i mer eller mindre hög grad och valet av ämnen sker utifrån eget intresse. Men det är inte nödvändigtvis bara sådana texter som skrivs.

Pen for HireEn gång i vilda västern fanns det ett klientel som erbjöd ”gun for hire”. Det mindre våldsamma alternativet jag erbjuder handlar om att tillhandahålla pennan, och därmed skribentens verksamhet. Pennan är ju som bekant mäktigare än svärdet, och betydligt enklare att skriva med. Det är dessutom en stundtals synnerligen vass penna detta rör sig om.

Det finns alltså möjlighet att anlita mig för skrivarbeten och liknande sysslor. Behöver du en artikel till en tidning? Behöver du en text om något speciellt ämne, skrivet ur en viss synvinkel? Så länge objektivitet och sunt förnuft får råda är det mesta möjligt. Ämnesområdena kan vara talrika, från avancerad teknisk nivå till miljötänk till personlig integritet till flummiga funderingar och mycket mera. Allt skrivet på ett förståeligt och genomtänkt sätt.

Kontakta mig om du är intresserad.

Lämna ett svar