Detta är inte någon traditionell blogg. Sådana går det tretton på dussinet. Tanken är inte att LarsIvarsson.se ska innehålla meningslösa dagliga små ogenomtänkta betraktelser. Istället är målsättningen att presentera tankar och idéer, att tillhandahålla en alternativ och faktabaserad synvinkel rörande aktuella frågor och att vara ett skyltfönster för de tjänster jag kan stå till tjänst med.

Här skrivs det mer genomtänkt och genomarbetat än i många andra sammanhang. Det skrivs om sådant som är viktigt utan hänsyn till vad som är politiskt korrekt eller vad myndigheter, politiker eller stolliga professorer uppskattar. Det skrivs om teknik, samhälle, överbefolkning, miljö och politik. Om hur korkat vissa personer agerar och uttrycker sig. Och ibland skrivs det om något annat som är intressant, inspirerande, upphetsande eller helt enkelt skitkul.

Jag skulle nog närmast kunna kategoriseras som en modern renässansmänniska med många idéer och funderingar. En människa som ser många problem och dumheter i samhället och som faktiskt tycker att det finns en del som måste sägas angående hur saker och ting sköts och går till. En människa med mycket visdom och med den irriterande egenskapen att väldigt ofta ha rätt. Politiskt och religiöst obunden och med en något skeptisk syn på politiska partiers förmåga att lösa problem. Dock finns en vision om ett samhälle i balans på alla plan, en vision som dock alltmer känns som en utopi.

Cookieinformation

Denna webbplats använder för närvarande inte cookies.

Webbplatsen LarsIvarsson.se är skapad och designad av Lars Ivarsson.